Brandschone Online Techniek

Diensten

Wat we inzetten om jouw doelen te behalen

Geen pretentieus gedoe, onze nuchtere dienstverlening is gericht op het zo efficiënt (tijd = geld) mogelijk behalen van gestelde doelen. Daadkrachtige aanpak zorgt voor snel resultaat.

Strategie

Strategiesessie

Er komt een e-mail met een aanvraag binnen, kort samengevat; ‘we willen graag een nieuwe website, want de huidige is niet meer van deze tijd’. In de bijlage zit een lijst met gewenste functionaliteiten, de vraag onderaan de mail; ‘kunnen jullie een offerte sturen?’. In het verleden gingen we dan aan de slag door per discipline een ureninschatting te maken en stuurden vervolgens een offerte met projectaanpak terug. Als deze goedgekeurd werd gingen we aan de slag om de wensen van de klant te vervullen, want klant is koning nietwaar?

Merkstrategie

Merkstrategie is de juiste mix van marketing en psychologie waardoor een unieke positie wordt verkregen in het brein van de beoogde gebruiker. Door strategische optimalisatie van beleid, voordelen, gevoel en associatie kan onderscheidend vermogen worden gecreëerd.

(Her)positionering

Een duidelijke positionering is de basis van elk sterk merk. Vaak zijn we betrokken bij het ontstaan van een nieuw merk, van de strategie tot en met de vormgeving. We werken met evenveel plezier aan het vinden van nieuwe kansen voor een vertrouwd merk.

Merkidentiteit

Betekenisvolle merken weten heel goed wat ze willen bijdragen en hebben een heldere, inspirerende merkidentiteit. Ze zetten hun diepste drijfveren om in positieve impact en ze zijn zichzelf in alles wat ze doen. Dat maakt hen uniek en inspirerend. Om jezelf te kunnen zijn, heb je jezelf natuurlijk eerst goed te kennen. Dat is waar een merkidentiteit komt kijken. Wat is dat eigenlijk? En hoe ontwikkel je een scherpe merkidentiteit? Wij leggen het je graag uit.

Communicatiestrategie

De communicatiestrategie is onderdeel van het communicatieplan. Nadat je een analyse hebt uitgevoerd, de doelgroep en doelgroep hebt bepaald, is het de vraag hoe en met welke communicatie hen je gaat bereiken. Dit omschrijf je in de communicatiestrategie. Kortom in een communicatiestrategie omschrijf je welke boodschap je met welke communicatiemiddelen wilt communiceren én met welke doelgroep op welk moment.

Marketingstrategie

Marketingstrategie is de lange termijn koers van een organisatie en gaat primair over een goede afstemming, oftewel ‘strategische fit’, tussen de organisatie en zijn omgeving. Een strategie is de koers van een organisatie gericht op de realisering van de geformuleerde visie, doelen en doelstellingen, waarbij rekening wordt gehouden met de afstemming op lange termijn tussen de eigen organisatie en de externe omgeving en heeft als doel het creëren van superieure, duurzaam onderscheidende waarde – lees: concurrentievoordeel – voor afnemers en andere stakeholders.

Ontwerp

Logo- en huisstijl

Webdesign

Marketing materiaal

Promotie ontwerp

Social Media ontwerp

DTP Werk

Inhoud

Webontwikkeling

Google/Facebook Ads

Zoekmachine optimalisatie

Tekst schrijven

Webshop development

Web onderhoud

Programmeren

Social Media

Producten

Klantenportal

Gratis Webshop

Online Facturatie

CMS

Ledenadministratie