Brandschone Online Techniek

CINE.DIRECT

Samen naar maximale beleving

Onze eigen frustratie als bioscoopliefhebbers was aanleiding voor de ontwikkeling van Cine.direct. Cine.direct is een ticketing-systeem voor kleine en middelgrote bioscopen en filmhuizen die niet aangesloten zijn bij coöperaties als Pathé en Vue

De online omgeving van kleine bioscopen is vaak teleurstellend. Een stoel reserveren gaat niet, het systeem is traag en vlot inspelen op de actualiteit lukt meestal niet. Wij zijn ervan overtuigd dat een goed functionerende ticketing zorgt voor een betere beleving, een hogere klantwaardering en stijgende ticketsales.

Ontbrand ontwierp en bouwde een universeel ticketsysteem waarmee kleine en middelgrote bioscopen, door hun krachten te bundelen, een flinke stap kunnen zitten in de richting van de grote bioscopen. Ontbrand wil zelfstandige bioscopen helpen om de stap te maken van een eenvoudig, omslachtig en verouderd ticketsysteem naar een online omgeving met sterk converterende ticketing, oogstrelende vormgeving en perfect uitgewerkte gebruiksvriendelijkheid.

Waarom zouden de Pathe's en VUE's van deze wereld het alleenrecht moeten hebben op een goed functionerende online omgeving?

Met CINE.DIRECT hebben we een oplossing van "Netflix-achtige" kwaliteit, die betaalbaar is voor alle bioscopen in Nederland. Niet langer hebben de Pathé's en Vue's van deze wereld het alleenrecht op sterk converterende ticketing, oogstrelende vormgeving en perfect uigewerkte gebruiksvriendelijkheid.